Comfort Trade - DutchDuo
11245
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11245,bridge-core-3.0.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Comfort Trade

Braai is geen barbecue, braai is een way of life. Deze van oorsprong Zuid Afrikaanse traditie staat voor genieten met vrienden en familie terwijl heerlijk eten wordt bereid met zelfgemaakte kolen. De Braais zijn er in vele verschillende soorten en maten. Je hebt portable varianten, soorten om in te bouwen of heel luxe versies waar je een huisje in de tuin omheen bouwt. Comfort Trade, de Europese importeur, gaf ons de uitdaging om zijn 20 jaar oude merk compleet te vernieuwen en zijn website opnieuw op te tuigen met slimme tools, zoals een store locator. Daarnaast hebben we ook een volledig Zuid Afrikaanse taal variant gemaakt.

We gingen die uitdaging maar al te graag aan, want werken aan zo’n opdracht is bepaald geen straf. Het resultaat is een high-end merk dat staat voor genieten, sfeer en kwaliteit in het leven.

Website, Visual Identity, Marketing Materials digital & print (b-to-b & b-to-c)