QB Management - DutchDuo
15431
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15431,bridge-core-3.0.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

QB Management

QB Management is gespecialiseerd in asset management van commercieel vastgoed. Ze hebben ongelofelijk veel expertise en dat kan je zien aan hun portefeuille. Ze zijn verantwoordelijk voor het asset management van meer dan 35 kantoren en bedrijfsruimtes, voornamelijk gelegen in de Randstad. Ook is QB Management de exclusieve partner van Heineken voor haar Nederlandse horecapanden. Deze portefeuille bestaat uit 700 horecapanden verspreid over heel Nederland.

Voor beleggers bevat deze portefeuille van meer dan 250 miljoen veel kansen om waarde toe te voegen door middel van actieve verhuur of het toepassen van creatieve oplossingen.

We mochten voor QB Management de website totaal vernieuwen, van concept & design tot de development en delivery. Voor ons een mooie kans om onze rijkgevulde portefeuille nog verder aan te vullen.

Concept, Design, Website