Business Versneller - DutchDuo
15469
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15469,bridge-core-3.0.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Business Versneller

Dit toonaangevende programma ontwikkeld door Business Lapps, zorgt ervoor dat ondernemers hun eigen focus (her)vindt en vanuit eigen kracht innoveren. Het is een publiek-private samenwerking van provincies, ondernemersorganisaties en het bedrijfsleven die ondernemers helpt concrete groeistappen te maken. Zo biedt de Business Versneller ondernemers de unieke kans samen met andere ondernemers, onder begeleiding van ervaren businesscoaches, heldere doelen te bepalen en waar te maken. Er is namelijk immers geen betere adviseur voor een ondernemer dan een andere ondernemer.

We hebben een geheel ‘eigen’ Visual identity ontwikkeld, die wel aansluit op Business Lapps. De Identity is in diverse materialen doorvertaald zoals Newsletters, sales leaflets, webpagina’s en print media.

Branding, Concept, Design, Web Development