Over DutchDuo

Wie & wat

De kracht van DutchDuo is het creëren van uiteenlopende vormen van communicatie. We leggen de lat hoog: onze ideeën zijn opvallend en effectief. Van verrassende concepten en complete campagnes tot een sprekende website. Ons bureau zorgt hoe dan ook voor een onverwachte oplossing. Creativiteit staat voorop, bij alles wat we doen. Natuurlijk zonder concessies aan de professionaliteit. Zo kijken we altijd net even verder en vanuit een iets ander perspectief naar klantwensen. Wat heeft jouw onderneming écht nodig op communicatiegebied? Dat kan compleet anders zijn dan je zelf in eerste instantie had bedacht. We zijn rechtdoorzee en adviseren je wat het beste is voor jouw bedrijf.

DutchDuo is opgezet door Erik Spek en Raoul Boot. Een duo dat al heel wat jaren in het communicatievak rond loopt. Ons bureau werkt inmiddels voor uiteenlopende ondernemingen: van eenpitters tot grote bedrijven, van start-ups tot gevestigde namen. In Nederland, maar ook ver daar buiten. Dat doen we me een hecht team. Heel veel vaardigheden hebben we zelf in huis: conceptontwikkeling, Art Direction, grafische vormgeving, webdesign, SEO en goede kennis over wat wel en niet werkt in communicatie. Hebben we voor jouw project specifieke aanvullende kennis of ervaring nodig? Dan komt DutchDuo+ in beeld.

Don’t tell, show. Dus nodigen we je graag
uit om onze portfolio te bekijken. Denk je
dat we wat voor je kunnen betekenen?
Bel Raoul Boot op +31 (0)6 147 88 159

Reclamecampagnes

Het is fijn dat je een mooi merk hebt met een goede Visual Identity en een geweldige website, maar je publiek moet natuurlijk wel weten dat je er bent. DutchDuo helpt je graag om een mooie en effectieve campagne neer te zetten. Met altijd een creatief idee als uitgangspunt. We kijken anders tegen diverse communicatiekanalen aan en weten altijd een scherpe strategie voor je neer te zetten. Van TV commercial of viral tot advertenties; van online tot outdoor. Brochures of instore promotions? We zorgen dat jij op een slimme manier opvalt.

Visual Identity

Een sterk merk begint bij een sterke identiteit. Een herkenbare huisstijl en een eenduidige en krachtige ‘stem’ versterken je uitstraling. Wij weten hoe we dit voor je kunnen neerzetten. En doen dat graag. Zo heb jij zelf alle tijd voor je bedrijfsvoering.

Websites

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Hier communiceer je direct met klanten of doelgroepen. DutchDuo weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede en effectieve website te hebben. Bij de ontwikkelingen en bouw gebruiken we een WordPress database als basis. Deze maken we vervolgens op maat. Zodat de site een uniek karakter heeft en perfect bij jouw bedrijf past. Onze sites zijn zeer compleet en toekomst gericht. Bovendien kun je deze zelf eenvoudig beheren. Met slimme SEO-tools zorgen we ook dat zoekmachines jouw site vinden. Een totaalpakket waar je jaren plezier van hebt.